Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Clubul fanilor lui Lee Changho

The Lee Changhoo FanClub, este încă unul din multele situri născocite de amicul nostru Dinerchtein.

Este un sit chiar simbolic, conținutul său fiind absolut minimal.

Prima pagină care conține cîteva cuvinte despre eroul acestui sit, considerat de mulți ca fiind cel mai tare jucător contemporan, sau chiar al tuturor timpurilor, și două mesaje de admirație către acesta.

Principala pagină din meniu duce către restul mesajelor scrise de către fani. Mai este o pagină care conține doar numele fanilor, nu și mesajul, așa cum este în pagina precedentă.

Celelalte două pagini, sînt una de contact, și evident cea prin care te poți înscrie și lăsa mesajul. Formularul de înscriere e deasemeni simbolic, fără email, doar numele,  opțional rangul și țara. Dar pentru a lăsa mesajul trebuie să dovedești că ești cu adevărat fan, deci ai de răspuns la zece întrebări banale pentru cei ce îl admiră, precum cine i-a fost mentor, sau cel mai incomod adversar, sau cîte pietre handicap a luat la o partidă anume de la începuturi, sau cîte a cîștigat la rînd în nu știu ce an. Trebuie să nimerești măcar 5.

Eu, care dacă mă întrebai, habar nu aveam cine e, am avut ca tot omul internetul la îndemîna, și ceva noroc se pare, și am țintit 6, așa că am trecut la pagina următoare unde am putut lăsa un mesaj, și drept bonus am putut descărca 50 de partide ale maestrului.

Evident, personajul, chiar dacă  nu are încă 40 de ani, este o figură istorică, și merită să arunci o privire ca să vezi de ce este admirat, și eventual să și înveți cîte ceva. Și dacă vei avea admirație pentru el, desigur poți lăsa și un mesaj… dacă vei răspunde corect la 5 întrebări. 🙂

 

Categories: Situri Engleza Tags:

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii