Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Buletin Informativ NR3 5OCTOMBRIE2009

Buletin Informativ
NR3 5OCTOMBRIE2009
CIV -*- FRGO -*- PRO-GO -*- JOTSU -*- RGO -*- AsJudGOBRAILA -*- SHOP
ABONARE -*- FEEDBACK -*- ARHIVA -*- DEZABONARE
FRGo ne spune:
Sedinta biroului federal a avut loc pe 27 septembrie. PV-ul va fi facut public in curind,
In ultimele zile munca depusa de echipa de organizare a dat roade si s-au obtinut sponsorizari serioase, dar
sint foarte multe formalitati de indeplinit , voi reveni cu detalii intr-un raport al presedintelui pe ultima perioada de activitate.
Catalin Taranu

Procesul de legitimare demareaza.

In urma sedintei Biroului Federal din data de 27 septembrie 2009 s-a decis prin hotarire de birou pornirea procesului de legitimare a sportivilor. Am primit acceptul presedintelui F.R.Go sa comunic tuturor presedintilor de club extrase din Procesul verbal incheiat si sa explic procedura in clar pentru legitimarea sportivilor.

Legitimarea la Federatie este benevola, orice membru/asociat al cluburilor poate opta pentru legitimare la FRGO si primeste automat dreptul de participare la toate competitiile aflate in calendarul FRGO.

S-a hotarit ca pentru anul 2009, sportivul sa plateasca doar 20 RON reprezentind cuantumul cardului emis de FRGO, valabil 8 ani, in fiecare an aplicindu-se viza (vizarea se face in luna decembrie a anului precedent )

Dupa 01. Ianuarie 2010, cuantumul platii va fi de 20 ron  cardul + 60 ron – viza de legitimare, valabila pe anul in curs, cardul platindu-se o singura data.

Mentiune : indiferent de data la care un sportiv se hotaraste sa se legitimeze in decursul anului, taxele ramin constante. Exemplu : un sportiv care se legitimeaza pe 03. Februarie 2010 plateste 80 ron , la fel ca si un sportiv care se legitimeaza pe 15 septembrie 2010, diferenta fiind ca primul sportiv poate participa la toate competitiile dupa obtinerea legitimatiei, deci mai multe.

Perioada de emitere a cardului este de 7 zile de la confirmarea documentelor necesare si a dovezii platii taxelor aferente.

OBSERVATIE IMPORTANTÄ‚ :  plata se face in contul FRGO sau cash de catre cluburi. SPORTIVUL plateste clubului, NU federatiei.

Exista si o clauza speciala, pentru usurarea procesului de incasare /emitere card, caz in care un sportiv poate  plati CASH dar in numele clubului si doar daca formularul de legitimare e semnat /stampilat de catre clubul unde este membru /asociat, chitanta fiind apoi remisa clubului.

Formularul de legitimare poate fi descarcat aici.

Cluburile trebuie sa solicite 2 fotografii tip passport de la fiecare sportiv care doreste legitimate FRGO si copie la actul de identitate (certificat de nastere pt minori).

Succint prezint procedura :

Clubul primeste 2 fotografii, cuantumul taxelor, stampileaza /aproba  formularul completat de sportiv si efectueaza plata catre federatie. Clubul poate face o singura plata pentru un grup de sportivi, caz in care completeaza un borderou centralizator cu numele fiecarui sportiv pentru care a facut plata.

Pentru rapiditate, clubul poate scana fotografia sportivului, fomularul completat si semnat/stampilat si dovada platii si trimite la adresa secretariatfrgo@gmail.com iar originalele vor fi trimise ulterior prin posta .

 

Orice nelamurire, precizare sau informatii suplimentare le puteti obtine de la comisia de legitimari, comisialegitimari@gmail.com.

 

Multumim,

Comisia de legitimari

02 octombrie 2009

Mirel Ion Florescu

Rezultate si clasamente
Cu intirziere de o saptamina, puteti vedea clasamentul micului concurs local organizat de Clubul Atari Braila,
si Nicolaie Lucian, Bucurestiloc Nume               Rang loc. MMS   1    2    3    4    5   Pt  SOS  SOSOS
1 Toma, Theodor         1d Bra  9    5+   7+   8+   4+ free  5    34    173
2 Ghioc, Rares          6k Buc  8    8+   3-  11+   7+   4+  4    33    169
3 Iacob, Liliana        4k Bra  8   13+   2+   4-   6+   9+  4    33    161
clasamentul complet in format text si format tur
Concursuri in calendarul competitional
Nimic nou, tot Concursul european de echipe, care este chiar saptamina asta.
Site-ul concursului se gaseste la adresa: http://www.shusaku. ro/eurogoteam. html

Vesti
Saptamina aceasta a aparut numarul 9 al revistei Pro-Go.
O puteti descarca de aici
Multumiri lui Kiru
Din sumar:

pag2.Editorial: un munte numit Walter Shmidtpag3. Radu Baciu:raport privind activitatea FRGO în perioada 1993-1994

pag6.Aniversare: un patriarh al GO-ului românesc

pag8.Interviu:interviu cu Lucretiu Calotã

pag11.Studiu: salvarea pietrelor izolate

pag14.Câte puncte?: probleme de yose cu Mirel Florescu

pag16.GO-ul ca artã:good and bad

pag18.Traditie:strategiile samurailor (2)

pag20.Povestiri:hotul/cealaltã lume (1)

pag21.Laborator de GO: problema lui Viorel

pag24.Competitii:Amara 2009 – Cupa Olimpia

Situl saptaminii
Dragon Go Server

Numele nu spune mare lucru, E server, e Go, dar care e particularitatea?
Uneori este derutant botezat, offline server, desi joci tot online, alteori „turn based” adica muti pe rind, de parca pe serverele online muti simultan cu adversarul. Cea mai precisa denumire e joc prin corespondentza.
Mai explicit, intri pe site, te loghezi, si vezi partida sau partidele la care adversarii tai au mutat. Analizezi fiecare partida, sau nu analizezi, daca joci ca mine, si muti. Poti juca cite partide vrei simultan. Important este fapt ca este tradus si in romaneste, deci cei ce o bilbiie cu engleza, nu au probleme.
Acest site este o optiune excelenta pentru cei ce nu au timp sa stea o ora sau mai mult in fatza calculatorului. Cind ciupesti 5 minute sa verifici posta, situl pus ca home page te trage de mineca, intri pe fuga, muti, si iti vezi de treaba.
Nota editorului
Saptamina asta a fost liniste pe rgo, desi replici are marelui cutremur numit legitimiada inca mai fac sa tremure podelele. In plus a aparut si subiectul rangurilor in EGD care se pare ca e inca o problema spinoasa ce treeebuie rezolvata.Eu personal lipsind din zona 4 zile, restul de 3 le-am chiulit si nu am facut nimic pina in ultima clipa cind am incropit acest al treilea numar, deci nu am cautat inca noii cititori care probabil ar dori sa se aboneze. Poate mai facetzi si voi cite un fw?

Costel Pintilie
Feedback

Categories: Arhiva, Newsletter Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive