Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Buletin Informativ nr7 2 Noiembrie 2009

NR7 2NOIEMBRIE2009
CIV -*- FRGO -*- PRO-GO -*- JOTSU -*- RGO -*- AsJudGOBRAILA -*- SHOP
ABONARE -*- FEEDBACK -*- ARHIVA -*- DEZABONARE
FRGo ne spune:
FRGo nu spune  saptamina asta. Nu spune nimic. FRGo cam tace.
Nu-i bai, noi asteptam.  Noi inca mai asteptam.
Stiati  ca?
Csaba s-a casatorit?

Cind solicitam idei pentru continutul acestui buletin, mi s-a sugerat ca ar fi bine sa fie incluse si felicitari cu ocazia zilelor de nastere sianunturi despre casatorii, sau alte evenimente placute din viata celor care printre altele mai joaca si go.

Nu mi s-a parut o chestie inspirata. Am considerat ca va fi informatie neinteresanta pt majoritatea, si ca nu e tocmai pe tema acestui buletin .  Si  acum avind in vedere ca buletinul ca e cam subtirel,  na ca  includ matrimoniale si de pe la vecini. Drept ca  Csaba ne viziteaza destul de des,  si de doua ori la  Groningen m-am trezit  ca il  iau pe romaneste…  desi  acolo  engleza era oficiala.

Sa ii uram casa de piatra, si sa nu rareasca  vizitele la concursurile noastre din cauza …  maritisului 🙂

Concursuri in calendarul competitional
La intern nimic nou fatza de saptamina trecuta,La international… sa ne pregatim din timp

54th European Go Congress

Mea culpa, desi intentia era de a furniza stirile din timp, asta si fiind unul din scopurile buletinului, si anume de a reaminti anumite termene, pe care le putem omite din viteza.
Astfel, articolul asta trebuia sa apara cel putin cu o luna in urma. Acum doua zile s-a terminat prima etapa in ceea ce priveste taxa de inscriere. Cine s-a inscris pina pe 31 luna trecuta, a platit cu 20 de euro mai putin decit vor plati cei ce se inscriu de acum  pina pe 30 apr 2010.

Daca nu voi claca, adica de nu mi se va acri de obligatia asta saptaminala, poate ca in juma de an imi voi intra in mina si ma voi pe la curentul cu calendarul international ce conteaza si pt noi.

Noutati
Ce rubrica timpita, pai cum adica noutati?, ca e newsletter, deci tot ce e aici e noutate… cica. Deci rubrica asta ar trebui sa fie  … noutati intre noutati? …. mda.Ma bazam pe faptul ca vor fi mai multi care sa contribuie la newsletter, eu doar sa adun stirile, si sa le dau drumu la data programata.
Inca nu e asa. Si ca sa nu las rubrica goala, guglesc si eu dupa noutati in materie de go igo sau baduk. Nu prea o iesit nica. Ba da, era un baduk news  acolo, dar era domeniu scos la vinzare. Se vede ca s-au mai apucat si altii sa scrie stiri baduce, si s-au dus.Asa ca saptamina asta nu aveti noutati. Uite-asa ca sa va invatati minte 🙂
Situl saptaminii
Nu mi-am pregatit o lista ordonata  cu siturile pe care sa le prezint aici, ci las pentru ultimul moment sa aleg unul dintre cele ce imi vin minte. Pentru saptamina asta ma gindeam sa pun  un concurent al DGS, si anumite Little Golem, dar imi sare in ochi un altul,

It’s Your Turn

Il vad in bookmarks dar nu imi aduc absolut nimic de el, nici ca grafica, nici continut.  Se vede ca am dat de el in viteza, l-am marcat si am uitat. E  clar un  Turn based  games server, si vad ca include ca si little golem, mai multe jocuri, nu doar Go, dar altceva nu stiu, si pt ca nu e timp sa il inteleg acum, voi introduce o noua tactica si la rubrica asta.Am scris un mic articol, in situl asociatiei brailene de de Go, si cine cunoaste deja mai multe despre acest server, isi poate impartasi experienta intr-un comentariu la articolul meu. Voi repeta acest lucru la toate siturile prezentate. Din cind in cind voi citi comentariile si adauga in articol pe cele valabile. Astfel, cu ajutorul altora, in timp, fiecare site va avea o prezentare valabila.
Nota editorului
Ce nota sa mai notez? ca aici era de scris ce aveam si eu de spus, linga articolele adunate de la altii, dar cum toti altii de mai sus fusei eu insumi,  …

Costel Pintilie
Feedback

Categories: Arhiva, Newsletter Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive