Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go la V A Urechia

De cînd m-am alăturat clubului gălăţean de Go, acum vreun sfert de secol, acesta a tot pribegit, mai ales prin parcuri, iar cînd aveam intrare prin diverse locuri, instituţii, prin bunăvoinţa celor responsabili. Aşa în fugă îmi aduc aminte. de casele de cultură, una a sindicatelor, două a studenţilor şi încă una a nu ştiu cui, pe la universităţi licee şi şcoli, şi nu rareori, pe la unul din noi acasă, ba o dată la sediul nu ştiu cărui partid.

Nu ştiu cum se face, dar la bibliotecă nu am ajuns niciodată. Biblioteca gălăţeană este o instituţie cu greutate, sediul central fiind într-o clădire istorică, şi cu care sigur am fi putut colabora, dar cel puţin mie nu mi-a trecut niciodată prin cap să stric o vorbă.

  Dar iată că acum o propunere de colaborare vine chiar din partea bibliotecii prin intermediul lui Alexandru Şeitan, care prin activităţile susţinute în ultimii ani la Muzeul de Istorie Galaţi, şi la Şcoala 22, a trezit interesul pentru Go.

Pentru început propunerea de colaborare se manifestă prin oferirea unei săli de joc, nu foarte mare, pentru cca opt persoane, dar bine dotată. Ideea este ca clubul nostru să fie prezent prin întîlniri periodice, ceea ce va oferi posibilitatea promovării Goului în rîndul celor ce frecventează biblioteca, şi nu numai.

Orele de acces pot fi cele din orarul bibliotecii, pînă la ora opt seara, sau numai pînă la unu duminica. Oricum, cei contactaţi de mine pînă acum preferă ziua de sîmbătă, dar din nefericire sîmbăta este închis. Sper să trecem peste acest inconvenient.

Sînteţi interesaţi? Aveţi propuneri şi sugestii? Comentariile la acest articol sînt aşteptate.

Costel

One Response to “Go la V A Urechia”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii