Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Axis Libri la a doua întîlnire

Surprinzător, şi la a doua întîlnire au apărut oameni noi, şi nesurprinzător nu le-am reţinut numele. Ioana evident vrea să îmi demonstreze că clubul gălăţean nu este defunct, după cum am afirmat de nenumărate ori. Zece oameni însemna mult şi în vremurile de glorie.

Sala în care am fost acum poate acomoda chiar şi mai mulţi, poate chiar douăzeci, ba mai mult, retroproiectorul din dotare este un plus incontestabil pentru cazul că se doresc analizarea unor partide sau prezentări, aşa cum a sugerat Iulian Toma cu verva sa binecunoscută.  Asta după ce a speriat doi inocenţi într-un simultan.

Tot la simultan m-am aruncat şi eu dar Larenţiu m-a luat la mustaţă după o bătălie cu dragoni mari cît un sfert de tablă. La mustaţă adică eram la o mutare să mor glorios şi viceversa, dar după ce dragonul lui a trăit eram prea mult în urmă ca să mai fie amuzant. Chibiţul Mihai analizînd în forţă mi-a demonstrat că nu mai ţine jocul la intuiţie, aşa că la noua ediţie a Cupei Galaţi pe care tocmai am propus-o, clar nu îmi mai merge vrăjeala din ediţia precedentă.

 Următoarea întîlnire este programată pentru 13 feb la ora 17, dar cei ce vor să afle mai multe detalii, şi să fie anunţaţi din timp de concursursuri sau întîlniri se pot înscrie pe yahoogroups la grupul nostru de discuţii, goga.

Categories: Axis Libri, Go - Galaţi Tags:

Costel

2 Responses to “Axis Libri la a doua întîlnire”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive