Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cupa Galaţi redivivus.

Acum cinci ani, Cupa Galaţi s-a dorit a fi un cîntec de lebădă al clubului din moment ce jumătate dintre noi migraseră prin alte zone, iar cei rămaşi erau la fel de absenţi.

Şi chiar asta a fost, chit că în oraş au mai fost găzduite ceva ediţii MPRB, plus vreo duzină de alte concursuri, acestea au fost urmare a activităţii asociaţiei brăilene sau a celei de instruire a copiilor şi nu ca urmare a activităţii de club.

Acum, cu ocazia reînvierii clubului consider că este oportună o nouă ediţie a cupei, ediţie ce probabil se va numi Cupa Axis Libri.

Data trecută a fost tip turneu, fiecare cu fiecare, fiind puţini înscrişi, dar acum cred că vom fi mai mulţi deci cinci partide vor fi suficiente. Propun să se joace cîte o partidă, rundă, la fiecare din următoarele întîlniri, regulament japonez, timp de gîndire o oră, o grupă pentru avansaţi, o grupă pentru începători, taxa de concurs 20 de lei adulţi 5 lei copii. Au drept de joc şi nativii gălăţeni ce locuiesc în alte oraşe, evident jucîndu-şi partidele online.

Trebuie să găsim şi un arbitru pentru a face rundele, şi să stabilim alte detalii necesare. Propuneri comentarii se pot face direct la acest articol sau pe grupul de discuţii local.

 

Categories: Go - Galaţi Tags:

Costel

5 Responses to “Cupa Galaţi redivivus.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive