Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Doriti ca EuroGoTV sa revina?

Esti cineva care sa nu fi urmarit EuroGoTV macar din cind la unele concursuri interesante?

Esti cineva care sa nu fi regretat inchiderea acestui sit unic, atunci cind Harry a obosit?

 

Probabil ca sint destui care pot raspunde pozitiv la intrebarile de mai de sus.

Dar garantat, majoritatea, (evident din rindul europenilor care se joaca cu bilute) vor raspunde negativ la aceste intrebari.

Dar iata ca la orizont apare o speranta.

Se pare ca se doreste reinvierea sitului. De fapt a reinviat cu un poll simplu. Intrebarea este chiar cea din titlul acestui articol, cele patru variante de raspuns fiind,

  • Da,
  • Nu,
  • Depinde, si
  • Nu-mi pasa.

Doua procente au spus nu, alte doua au spus celalalt nu. Unsprezece procente considera ce ar dori, dar depinde de anumiti factori pentru ca ei sa doreasca cu adevarat. Restul, majoritatea covirsitoare 85 de procente au spus un curat da.

Dar cu siguranta ca desi al procent cu Da conteaza, la fel de important, daca nu chiar mai important este numarul celor ce vor raspunde la sondaj. Pina acum au raspuns nici 300. Destul de putin.

Ce voi spune mai departe cred ca este evident.

—–Voteaza—–

Actualizare ulterioara. Numarul votantilor a ajuns la aproape 400, si in plus am observat ca este un link, continua acest chestionar, presupun ca apare doar la Da, si Depinde, il vazusem si ieri, dar cineva comentase pe FB ca nu merge linku, si pina sa verific si eu, am uitat sa il… apasa-l. Azi am apasat, si duce la alta intrebare, esti dispus sa donezi sau sa devii membru VIP? Donatia duce catre pagina de donatii a sitului, iar celalalt link , evident la pagina de membership und vedem ca serviciul asta costa 25 de euro pe an. Deci doi si-o tira pe luna. Hmm, zece lei, e mult e putin? Pentru un pirlit care isi maninca de sub unghii poate e mult. Pentru orice alt european pe picioarele lui cred ca e un pret fair. Acu se vedem daca sint si destui europeni jucatori de Go. Cred ca trebuie sa fie cel putin o mie ca sa fie chestia viabila.

Categories: Anunţuri Tags:

admin


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii