Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Învață singur. (Printre altele și Go)

Învață singur este un sit românesc simplu, dar cu un conținut complex, și din păcate pare lăsat la nivel de inițiativă. Este o inițiativă lăudabilă, nepătată de reclame. Nimic greșit în ideea de a fi remunerat pentru munca depusă, deci afișarea de reclame, dar abuzul din domeniu le-a cam dat faimă negativă.

Situl dedicat elevilor este compus din trei secțiuni, dactilografie, joculețe și  lecții/noue interactive unde găsim și Goul cu The Interactive Way To Go a lui Hiroki Mori, versiunea tradusă în româna de Adi Ghiță. Mai este prezentă și o secțiune cu probleme, dar care din nefericire nu funcționează corect.

Iată care sînt toate subiectele abordate în cele trei secțiuni.

Lecții și teste interactive:Ideea de a introduce și Goul este evident utilă pentru promovarea Goului, mai ales că publicul țintă al acestui sit este unul cu veleități intelectuale. Dar din moment ce situl însuși pare neterminat, deci nici tocmai promovat, se merită ca noi promotorii Goului să îl încurajăm pe autor în a termina situl și să îi asigurăm și promovare, poate și mai mult în funcție de posibilități. Din cîte văd, autorul este  Nicolae M Popa, iar după nota de copyright, situl funcționează de vreo șapte ani.
După cum se vede din meniul sitului , și din secțiunile cu grafică inclusă  se pare că inițial au fost mai puține subiecte planificate, dar ulterior numărul lor a sporit.
Cine e interesat să participe la încurajarea autorului pentru finalizarea sitului  o poate face prin comentariu la acest articol și în funcție de număr vom vedea și care e pasul următor.
Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive