Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go mobil

Smart…foanele sînt o prezență mai mult decît prezentă în viața omului modern, bașca alte dispozitive mobile, așa că era inevitabil ca și Goul să își facă apariția în zonă.

E drept, destul de timid dacă e să comparăm cu alte genuri de jocuri infinit mai simple precum tetris sau candy crush. Unul dintre primele programe a fost scris de doi dintre românii noștri, Iulian Lungu și Tiberiu Gociu încă de acum vreun cincinal.  Un articol interviu a și fost publicat de Titi în DespreGo. Aplicația numită AndroidNoGo are și situl propriu, dar care este în stadiu de proiect, înghețat după cum se pare.

La momentul acela dispozitivele mobile erau departe de interesele proprii așa că nu am testat programul care se dorea a fi un player pentru fișiere sgf, dar și pentru servere de Go. Acum a dat progresul și peste mine și iată-mă testînd diversele programe de Go disponibile.  Acest articol va conține o listă cu programele testate, evident pe Android, și în engleză, cele pe iOS sau în alte limbi nefind de interes. Există vreo două duzini din cîte văd.

Google Play este locul unde pot fi găsite aceste aplicații. Din nefericire AndroidNoGo nu apare, deci presupun că dezvoltarea aplicației a încetat. Voi afla cîndva ce s-a întîmplat, dar pînă atunci lista va fi compusă din aplicațiile existente.  Prima aplicație testată este Gofree, care după cum îi spune și numele, este gratis. Practic, gratis vor fi și majoritatea celorlalte pe care le voi testa. Fiecare program va avea o recenzie separată, un articol dedicat.

Categories: Android, Resurse, Soft Tags: , ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive