Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

BW-DGS

BW-DGS are o menire clară accesul la Dragon Go Server, acces facilitat de BW-Go.

De fapt se poate accesa DGS și în browser, dar pluginul este mai adaptat pentru mobil. Nu poți accesa totul din acest plugin, ci doar partidele pe care le joci și cele pe care le urmărești plus inboxul. plusul este că poți experimenta diverse mutări înainte de a decide ce răspuns dai. Alt plus este că primești notificări cînd ți se răspunde la o partidă, poți accesa direct din partidă josekiurile, cînd urmărești o partidă a altcuiva te poți juca cu variante direct pe ea.

Cei ce joacă frecvent pe DGS și nu sînt mulțumiți de cum se vede în browser cu siguranță vor găsi acest plugin extrem de util.

Nu sînt prea multe lucruri de spus. Pagina principală oferă acces către lista de partide la care ești la mutare, către lista cu toate partidele în desfășurare și către inbox.

Ecranul cu partida la fel de succint, bara de defilare în partidă, buton de pass, plus încă două de comutare între modul editare și scor, unul de revenire la pagina principală, altul care deschide DGS în browser, plus obișnuitul meniu al BW la care printre altele poți salva partida, sau hiar poți ceda chiar dacă ești într-o partidă pe care o observi 🙂 Evident, butonul resign este util, e chiar agasant în alte programe că nu există, dar să dai resign în partide pe care doar le urmărești… e cam nepotrivit. Dacă încerci să o faci primești un mesaj de eroare, deci nu strici partida respectivilor, dar era mult mai corect ca acest buton să nu fie prezent sau activ la partide urmărite.

Nota dată de utilizatori este 4.1, dar personal nu găsesc prea multe hibe care să mă facă să nu dau nota maximă.

Alte aplicații de Go pe Android.

 

Categories: Android, Resurse, Soft Tags: , ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive