Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go la Festivalul Naţional al Cărţii „Axis Libri”

Peste două săptămîni are loc o nouă ediție a tărgului de carte Axis Libri. Detalii la sfîrșitul acestui articol, preluate din presagalati.ro.

După cum se vede, programul este variat, și ca și anul trecut va fi loc și pentru Go, dacă vor exista voluntari care să fie prezenți pentru a fi la dispoziția celor curioși să învețe. Alex este disponibil două zile in cele cinci, de pe la 17 la 19. Eu pot fi prezent zilnic. Mai există măcar vreo trei ca să putem completa programul?

Aștept urgent oferte pentru a putea Alex să inițieze procedurile cu biblioteca.

În perioada 25-29 mai 2016, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” Galați în parteneriat cu Editura Eikon, sub patronajul Ministerului Culturii, cu sprijinul Consiliului Judeţului, Consiliului Local şi Primăriei Municipiului Galaţi şi în colaborare cu: Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Universitatea „Dunărea de Jos, Inspectoratul Şcolar, Palatul Copiilor, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Teatrul Dramatic „Fani  Tardini”, Teatrul de Păpuşi „Gulliver”, Muzeul Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă Vizuală, Casa de Cultură a Sindicatelor, Casa de Cultură a Studenţilor și cu celelalte instituții de cultură și învățământ gălățean organizează a VIII-a ediţie a Târgului/Festivalului Naţional al Cărţii „Axis Libri”, adresat iubitorilor de carte și lectură atât cititori, cât şi creatori, editori şi difuzori, pe care îi invită să participe la un program generos prin diversitate şi calitate culturală.

Deschiderea oficială va avea loc miercuri, 25 mai 2016, ora 11:00.

Festivalul se va desfăşura, ca de obicei, în zona „P-urilor”spre Elice

Dedicat tuturor vârstelor şi etniilor, evenimentul va avea loc pe Aleea Domnească (Zona „P”-urilor spre Elice) unde va fi realizat un complex expoziţional cu minimum 50 de standuri mobile outdoor şi două caravane de carte, cuprinzând produsele a peste 200 de edituri româneşti şi străine.

Dezbateri, apariţii editoriale, ateliere de creaţie şi concursuri cu premii

Târgul/Festivalul de carte îşi propune să stimuleze interesul pentru lectură, să cultive satisfacţia dialogului viu între producătorii şi consumatorii produselor culturale specifice, dăruindu-le bucuria întâlnirii cu cei mai cunoscuţi scriitori prin organizarea unor dezbateri deschise, pe teme de interes cultural, care să aducă în atenţie cele mai recente apariţii editoriale. Programul Târgului va oferi participanţilor ateliere de creaţie şi concursuri cu premii pentru copii şi tineret, lansări de carte, spectacole, recitaluri de poezie, muzică, tombolă și alte surprize.   

Categories: Anunţuri, Axis Libri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive