Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

DespreGo revine

DespreGo intrase în comă acum un an. Zic comă pentru că nu era mort, dar nici viu nu mai era.

Luna aceasta Laura Avram a reușit resuscitarea sitului. Felicitări Laura.

Acum, trei săptămîni și zece articole mai tîrziu pot confirma că Laura face o treaba excelentă. Articole bine scrise, teme variate, evident, toate despre Go. Momentan nu au apărut articole ale colaboratorilor dar sigur acestea vor veni cînd lumea va afla că situl este din nou în picioare.

Tot ce îmi rămîne de spus este să nu uitați să repuneți DespreGo pe feed sau RSS pentru a fi anunțați cînd apar noi articole.

Sau puteți face ca mine, puneți adresa sitului ca homepage în browser, și optați ca browserul să se deschidă cu homepage.

Acum mai toate browserele  permit mai multe pagini ca pagină de gardă.  Astfel, am la îndemînă toate paginile pe care vreau să le vizitez zilnic. Ba mai mult, paginile se pot grupa pe categorii în diverse browsere. Eu am în Crome tot ce ține de Go, Maxton e pentru FB și jocuri, Firefox pentru mail și alte chestii precum APOD pagină unde NASA publică zilnic o poză pe tema astronomiei. Alte browsere cunoscute sînt Opera și Safari. Unul nou bazat pe Chromium, dar care mi se pare foarte rapid, este Vivaldi. Cine are interese vaste, deci multe categorii, poate folosi și browsere mai puțin cunoscute precum Orca,  SeaMonkey, Torch, Avant, Deepnet Explorer, sau chiar infamul IE.

 

 

 

Categories: Ştiri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive