Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Școala de Baduk

Go (Baduk) School este un progrămel interesant pentru începători, dar mai ales pentru copii, datorită aspectului. Mai precis, avem de a face cu un tutorial sub forma unor benzi desenate. Ideea este excelentă, dar realizarea lasă de dorit pentru că din din cele cîteva zeci de comentarii se vede că aplicația are cîteva probleme.

Eu nu am reușit decît să văd cam cum arată, și pot spune că grafica e acceptabilă, dar nu e deloc strălucită, explicațiile se pare că sînt inteligibile, deși mai există ceva stîngăcii.

Programul este de fapt un tutorial și o tablă de joc pe care poți juca cu un partener, dar nu și contra programului. Pentru fiecare capitol există și ceva probleme la care poți răspunde,

progresul fiind înregistrat.

Din păcate programul nu este utilizabil pentru că este o versiune gratuită suportată de anunțuri, dar care sînt de o agresivitate maximă. Nu am reușit să stau pe program mai mult de zece secunde, și avînd în vedere că după eliminarea anunțului nu se revine la poziția rămasă ci trebuie reintrat… zero avans. Alți utilizatori au spus că reclamele veneau la minut sau chiar la cinci, frecvență nu tocmai acceptabilă.

Prezint această aplicație doar ca sursă de inspirație pentru cine vrea să facă ceva asemănător, sau eventual pentru cine vrea o colaborare cu autorii pentru a face o versiune în română. După cum spuneam, grafica este pentru copii, și textele fiind în engleză clar la noi nu merge dacă nu e tradus.

Cei ce au produs jocul sînt indieni, firma lor SoniStudios avînd la activ vreo 20 de jocuri produse. Jocul a fost lansat acum doi ani, deci se pare că nu prea s-au grăbit cu corectarea problemei cu reclamele. Cu o dimensiune de 17 mega aplicația este destul de dolofană.

Categories: Android, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive