Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

TsumeGo Pro

Pînă acum am prezentat mai mult aplicații care joacă Go, plus ceva tutoriale pe lîngă cele cîteva suplimentare jocului de Go. A venit vremea proglemelor de Go.

TsumeGo Pro, este exact ceea ce spune numele, o colecție de probleme. Această colecție este produsă de LR Studios, o mică firmă din Franța care a mai produs o duzină de aplicații pentru Android, printre care și ceasul de joc recomandat de Codrin. Aceeași firmă mai are și un magazin online pentru echipament de Go.

Dar să revenim la aplicație. De dimensiuni normale, doar 4 mega, cu o grafică acceptabilă, TsumoGo Pro face exact ceea ce promite.  Oferă probleme de Go pentru a fi rezolvate.

În plus păstrează un istoric pentru a vedea progresul făcut.

Aplicația este gratuită, și pe lîngă cele trei seturi a cîte 150 de probleme, mai vin zilnic cîte șase pe trei categorii de dificultate.

Mai există opt seturi ce conținînd cîte două-trei sute de probleme, dar acestea sînt contra cost, e drept, mic, șapte lei pe set, sau 45 toate.

Aplicația este construită simplu fără complicații inutile. Diagramele cu un simplu text și anume cine este la mutare. Aici probabil ar fi trebuit ceva mai multe detalii, avînd în vedere că la începători este mai dificil de înțeles ce trebuie făcut. Patru butoane satisfac necesitățile utilizatorului. Unul duce la problema precedentă, alt doilea este pentru undo, altul oferă sugestii atunci cînd nu te descurci, ultimul ducînd la problema următoare.

Meniul conține o pagină de setări, destul de multe, un grafic cu progresul realizat, și o pagină cu semne de carte pentru a marca problemele la care vrei să revii.

Aplicația se vede că este una de succes pentru că are 13500 de voturi, dintre care treisferturi oferă nota maximă, media fiind cu doar patru zecimi sub maxim.

Tot ce mai rămîne de prezentat sînt celelalte instantanee oferite de producător.

 

Categories: Android, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive