Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cupa Pandanet Ediția 21

Deși pe Pandanet este singurul loc unde se pot urmări anumite competiții, cum ar fi Preliminariile Campionatului pe Echipe și nu numai, cumva, nu mi se pare tocmai popular pe la noi. Probabil e din cauza clientului pe care nu l-am putut instala niciodată fără probleme. Aplicația pe Android a mers totuși perfect, și fiind gratuită, poate acest server va prinde mai bine decît KGS, al cărui client pentru Android costă 25 de lei.

Pînă una alta iată că se anunță cea de a 21 ediție a Cupei Pandanet pentru amatori.

Primul lucru care trebuie știut este că înscrierile se pot face între 1 noiembrie și 15 Decembrie. Încrierea este gratuită și poate participa orice jucător de Go amator, cu condiția să aibă rangul confirmat pe serverul Pandanet. Cine este nou își poate confirma rangul jucînd 20 de partide.

Concursul va avea loc online pe serverul Pandanet, și se va desfășura între 23 decembrie cînd încep preliminariile, și 5 martie. Timpul de joc va fi de 10 minute plus 25 de pietre la fiecare 15 minute.

Există cinci grupe pentru diverse tării de joc. Prima grupă, cea principală este pentru jucătorii mai tari de 6 dan. De fapt, conform regulamentului oricine se poate înscrie în această grupă, dar avînd în vedere că jucătorii peste 6 dan se pot înscrie doar aici, ceilalți nu au șanse de a lua vreun premiu. Celelalte grupe sînt pentru 1-5 dan, 1-5kyu, 6-10kyu, și sub 11kyu. Premiul cel mare este de 200 mii yen (aproape 8 mii lei), ocupantul locului doi fiind consalat cu un premiu de patru ori mai mic. Următorii 14 clasați, precum și primii opt din celelalte grupe  vor primi premii, dar nu se precizează în ce constau aceste premii.

O altă condiție pentru înscriere este abilitatea de a comunica prin email în engleză.

Regulamentul complet poate fi citit pe pagina Pandanet.

Categories: Anunţuri, Concursuri Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii