Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Un nou plugin WordPress dedicat Goului

33Un site dedicat Goului e musai să conțină și diagrame, partide.

Inițial am folosit EidoGo, la care am renunțat în favoarea lui Glift, creat de Josh Hoak , și folosit/promovat de cei de la GoGameGuru.  EidoGo nici nu a mai fost actualizat de ceva vreme, plus că s-a găsit și o vulnerabilitate ce poate fi exploatată pentru injectarea de cod malițios pe sit. De altfel nici nu mai este prezent în baza de pluginuri a WordPress.

Glift merge perfect pentru publicarea de SGF-uri, nu are opțiune pentru probleme, (așa cum cred că avea EidoGo, care oricum nu am reușit să o folosesc), dar își face treaba. Ba mai mult, conform autorului, atît timp cît ai EidoGo instalat, ambele vor rula fără să se încurce, dar dacă dezinstalezi EidoGo, SGFurile inserate pentru EidoGo nu vor rămîne în aer, ci vor fi preluate de Glift automat.

Azi aruncînd o privire, descopăr că există un alt plugin pentru afișarea de SGF-uri. se numește simplu Go, Baduk, Weiqi, sau Go-for-WordPress, după cum e numit pe GitHub.
și este scris de Christian Mocek. Noutatea la acest plugin este că este responsive, după cum afirmă autorul, eu aș zice scalabil, redimensionîndu-se în funcție de dispozitivul unde este afișată diagrama. În plus acest plugin poate insera tabele cu jucători interogînd EGD.

Deci hai să îl testăm.

NameRankGoRClubCountryEGD
Cristian Pop7d2642 (6d)VaDoROlink
Catalin Taranu5p2638 (6d)BucuROlink
Cornel Burzo6d2637 (6d)BaMaROlink
Dragos Bajenaru6d2578 (6d)C361ROlink
Ion Florescu6d2561 (6d)PitsROlink

Hmm, arată bine? Eu zic că da.

Pentru SGF am ales a doua partidă din meciu Cho Chikun – DeepZen, cea în care Zen a învins.  Nu este varianta curată, deja publicată în articolul dedicat, ci este varianta salvată de pe KGS, cu comentariile chibiților.

Există și posibilitatea de a prezenta diagrame ca imagine, nu player, în plus se poate selecta doar o parte a tablei..

Categories: Partide, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Comentarii recente

Arhive

Categorii