Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Metropolitan Go Cup

În perioada 27-28 mai 2017, avem plăcerea să vă invităm în numele Asociației Județene de Go Brăila la ”Metropolitan Go Cup”/”Cupa celor două orașe”, competiție dedicată juniorilor mici, mari și seniorilor.

Premiile puse în joc vor fi împarțite între următoarele categorii de jucători:

– grupa junior: categoriile sub 8 ani, sub 10 ani, sub 12 ani își vor disputa separat între 5 si 7 runde (în functie de numărul juniorilor înscriși și de necesitățile departajării), cu timp de gândire de 25 min. plus 30 sec. o perioadă, în ziua de sâmbata 27 mai, începând cu orele 10.00 si finalizând în jurul orei 16.

– grupa Elite: categoriile juniori de la sub 14 ani în sus și seniori își vor disputa împreună 5 runde, cu timp de gândire de 60 min. plus 30 sec. o perioadă, începând de sâmbătă ora 10.00 și finalizînd duminică ora 15.00.

Criteriul de încadrare în grupe: anul nașterii. 

Locatia concursului: Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” Brăila () unde avem rezervat etajul II corpul B (patru săli de concurs); este un colegiu tip internat, cu o curte largă, închisă, plăcut amenajată, în care se pot parca mașini, cu teren de sport.

Premii:

– la Grupa Junior, fiecare categorie va fi premiată cu obiecte în valoare de 50 lei locul III, 100 lei locul II, 150 lei locul III;

– la Grupa Elite se vor acorda premii in bani: 100 lei locul III, 200 lei locul II, 300 lei locul I;

– laureaților li se vor decerna medalii, iar câștigătorul de la grupa Elite va primi medalie și cupă;

 fiecare junior va primi pe lânga diploma de participare un premiu de încurajare (constând dintr-un joc lego, sau puzzle, sau cub Rubick, sau ciocolată) în valoare de aproximativ 10 lei;

Taxe de concurs (se achita in cont RO28INGB0000999901595960 (RON), sau în ziua concursului)

– juniori 30 lei

– seniori 40 lei

Cazare:

– internatul Colegiului Tehnic ”Edmond Nicolau” Brăila oferă cazare la prețul de 15 lei/noapte/persoană, camere curate, grup sanitar comun curat, apa caldă la dușuri (recomandăm această variantă datorită condițiilor absolut decente, a liniștii asigurate de curtea interioară a Colegiului și în primul rând datorită faptului că avem concursul în corpul de clădire alăturat);

– cu prețuri între 30 lei și 80 lei, la oricare dintre variantele din oraș (de la Liceul Sportiv și Hotel Sport, până la Hotel Orient).

Masa: la prețuri între 15 si 30 lei se poate servi un meniu întreg și mai ales consistent, la oricare dintre autoservirile sau restaurantele din apropierea CN ”Edmond Nicolau”, sau se poate apela la serviciul de catering (de exemplu ”Pui la jar”, sau pizzeria PomoDORO, sau Casa Bella Italia, etc.).

Informații suplimentare: organizator Codrin Vasiloancă 0744931455, kodrins#gmail.com.

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii