Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Congresul European de Go 2017

Anul acesta Congresul a cam trecut în liniște, nu a făcut prea multe valuri, deși din cîte se vede pe situl lor a fost un congres reușit.

Chiar eram curios cum se vor descurca germanii, pentru că după cum știm, au avut foarte puțin timp pentru organizare. Situl lor este reușit, și cei interesați au avut parte de articole și noutăți publicate chiar pe prima pagină. Un plus sînt partidele de la primele mese prezente în format sgf și mai bine de o duzină de comentarii înregistrate live. La capitolul poze cam slăbuț, s-au scos cu galeriile a doi participanți. Departe de modelul celor de la EuroGoTV. Dar au promis că vor reveni cu poze după ce le sortează. La fel și cu o parte din clasamente unde vedem doar promisiunea … soon. Deci na că nici nemții cît sînt ei de nemți nu au reușit să se apropie de un congres perfect. Bun că e loc de îmbunătățiri 🙂

Cu aproape o mie de participanți cu siguranță este unul dintre cele mai populate congrese europene. De la noi, cam puțintei, mai puțini decît Finlanda, care la echipe a retrogradat în grupa B.

Despre rezultatele românilor voi spune doar că  la main Pop Cristian a reușit să se claseze pe locul 9 iar Elian cu 5 victorii din 9 partide a ocupat un excelent loc 55 din 821 de participanți. Avînd în vedere că Elian tocmai a promovat la 4 dan, intrînd cu acest rang în concurs a avut adversari pe măsură.

Categories: Concursuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Comentarii recente

Arhive

Categorii