Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Filmul Jocului de Înconjurare în fine va fi disponibil

După o lungă așteptare iată că filmul pe care l-am promovat de cîțiva ani încoace va fi disponibil și celor ce nu au susținut financiar proiectul.

Data lansării va fi 15 februarie.

După cum se vede pe afiș, doar 8 limbi vor fi disponibile pentru subtitrare, dar asta doar la formatul fizic, DVD și Blu-ray. Româna și alte șase limbi vor fi disponibile doar pentru versiunea digitală descărcabilă sau vizionabilă online. Din obscure motive tehnice nu toate limbile au fost incluse pe suportul fizic.  Opinia producătorilor este că majoritatea celor care vor cumpăra filmul vor prefera versiunea digitală online în defavoarea transportului peste ocean. Eu cred că dvdul este perfect pentru a fi pus premiu la diverse competiții pentru copii, pentru care este musai să fie traducere. Organizatorii care sînt de aceeași părere vor trebui să solicite o soluție pentru a putea avea la dispoziție și traducerea română pe DVD. Evident, dacă nu va fi cerere nu se va întîmpla.

Mai multe detalii pe situl oficial, unde din nefericire nu putem vedea încă prețul. Sper să fie în zona onorabilă precum filmul despre AlphaGo. Difuzarea se va face pe canalul propriu.

Filmul este deja prezent pe IMDB, unde deși există deja două recenzii, Cinema Axis [Courtney Small] și The Canadian Crew [Jorge Ignacio Castillo], încă nu are nici o notă. De fapt are una acum. 🙂  Surprinzător că nimeni dintre cei ce l-au văzut pe marile ecrane sau au primit filmul fiind sponsori, nu au găsit de cuviință să vină să lase o notă.

 

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii