Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

The Surrounding Game Movie are acum și subtitrare

Subtitrarea în Română este absolut necesară pentru a putea pune acest film ca premiu la eventuale concursuri, sau pentru a încerca împingerea lui în cîmpul de vedere a marelui public, eventual cumva pe marile ecrane, cîte mai sînt, pe ici pe colo prin malluri, sau pe la diverse săli de proiecție existente. De exemplu la noi există una micuță pentru probabil 50 de persoane, în clădirea observatorului astronomic din incinta grădinii botanice.

Cu ocazia lansării filmului pe trei noi platforme,

speram să apară și subtitrarea, pe care între timp o completasem cu noile linii solicitate. Dar nici la aceste trei forme de distribuție nu am văzut menționată Româna în lista de limbi disponibile. Nici acces la downloadul efectiv nu am avut pentru a vedea dacă o fi fost adăugată, dar s-a uitat să fie menționată. Aș fi recunoscător dacă cineva are acces și mă anunță dacă vede că e adăugată. Presupun că ar trebui să fie. Pentru că am observat că pe situl lor, traducerea a fost adăugată. Eram descurajat și renunțasem în a mai a insista, dar am avut cumva inspirația să mai verific.. și surpriză, este acolo. Între timp a fost activată și traducerea trailerului de pe Youtube, deci îl puteți prezenta și celor ce nu stăpînesc încă engleza. Vizionarea online oferă subtitrarea corect, dar la versiunea descărcată, cu vechiul meu player, caracterele românești apar cifrate. Posibil cu un player cu codurile corecte să se vadă fără probleme.

Oricum, ideea e că există subtitrarea, deci putem încerca chestia cu cinematografele. Nu am nici cea mai vagă idee despre cum se poate proceda. Nu știu dacă managerii acelor săli de proiecție au cea mai mică intenție de a cumpăra kitul de proiectare și speranța că vor face și profit din bilete, chit că acesta este doar 100 USD în prezent, dar putem încerca să aflăm. Este o oportunitate de a promova Goul pe care nu o putem rata.

Tocmai am observat că filmul este distribuit pe o a cincea platformă, Vimeo, care ca și Amazon are posibilitatea de plată și cu PayPal.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii