Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Premiul Iwamoto, o nouă ediție

Premiul Iwamoto lansează o nouă ediție la fiecare trei ani. Pare cam rar, dar iată că deși se anunță noua ediție, 2018. Vizitați pagina pentru a vă reaminti detaliile.

Nu sînt detalii complicate. Pe scurt trebuie să fii implicat în promovarea Goului. Nu e suficient să ai o idee și un plan, ci planul trebuie să fie ceva concret, care deja funcționează. Proiectele prezentate vor fi judecate de un juriu de pe toate continentele, care vor puncta fiecare proiect în parte după un număr de criterii. Primele trei clasate vor primi premii. 1000 Euro primul, respectiv 500 următoarele două.

Anunțul este destul de tardiv, pentru că perioada de înscriere a început deja, mai precis de la 1 martie, ultima zi fiind 31 mai. Mai sînt deci doar două luni și un pic, mai precis 73 de zile după cum se vede în pagina lor.

Avem în țară proiecte de promovare a Goului, nu foarte multe, dar ele există. Șansele de premiere nu sînt foarte mari, pentru că la nivel mondial sînt  zeci de proiecte dintre care unele cu greutate. După cum vedem mai sus, la ediția trecută primul premiu a fost luat de un goban electronic plasat pe o alee pietonală. Unul din cele secundare de Filmul Jocului de Înconjurare. Greu de concurat cu proiecte în valoare de mii de euro și mulți ani investiți. Al treilea a fost un proiect școlar. Deci cam ce se face și pe la noi. Cum s-ar spune, avînd în vedere că au fost vreo 25 de proiecte, șansele ar fi vreo patru la sută pentru 500 Euro. Infim, dar nu este exclus.

Dar chiar dacă șansele sînt mici pentru cîștig, adevărata premiere este prezentarea activității locale. Cu cît mai multe proiecte făcute publice, cu atît mai bine.

 

Categories: Anunţuri, Promovare Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Arhive

Categorii