Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Un geniu al Goului, jurnale fictive bazate pe o poveste adevărată

În urmă cu un cincinal prezentam poveștile scrise de Cho Hye Yon.

În urmă cu două luni, o altă celebritate din lumea Goului a început publicarea unor povești din viața sa dedicată Goului.

E vorba de Baduk Prodigy Fictional diaries based on a true story.

Pînă în prezent au fost publicate peste o duzină de articole.

Citind primele trei, nu am fost impresionat. Mai mult mi-a plăcut cum scrie Cho, dar știind că Hajin Lee este foarte cunoscută și apreciată datorită activității susținute în lumea Goului consider că poveștile sale merită citite. Poate își mai reglează condeiul pe parcurs.

Ideea cu ficțiunea cred că e bazată pe faptul că nu mai are încredere în memoria sa, și pentru a masca inexactitățile, pretinde că e ficțiune. Acesta e motivul pentru care a și schimbat numele celorlante personaje.  Chestia asta nu ar fi o problemă, dar alegerea sa de a folosi nume vestice, nu mi se pare tocmai fericită. Chiar dacă or mai fi alde John pe la ei, toate personajele fiind cu aromă vestică, deși acțiunea e în Coreea, cam strică peisajul.

De asemeni, nici tema pentru WordPress folosită nu e strălucită, ceea ce mai scade din atractivitatea noului sit. Cred că voi sugera unuia dintre admiratorii săi să o convingă să pună un template mai arătos.

Aștept opiniile voastre în legătură cu acest nou blog.

 

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive