Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

GO of the world

Aplicațiile pentru dispozitive mobile s-au înmulțit teribil. Chiar și pentru Go există acum orice pentru toate gusturile. Chiar și aici avem pînă acum prezentate 17 aplicații dedicate Goului. Ziceam că niciodată nu sînt destule. Încep să cred că sînt destule. Dar pentru că prezenta aplicație a primit aprecieri pozitive undeva într-un grup de discuții, merită prezentată.

Nu este nouă, pentru că am avut surpriza să o găsesc deja instalată de pe vremea cînd mă apucasem să testez aplicațiile pentru Go.  Dar nu am ajuns să o disec.

Aplicația produsă de MasterGames, poate fi găsită în Play Store sub numele de de Go of the World, nume cam ciudat, pentru că ar fi Goul Lumii. Probabil ideea e de Lumea Goului, dar traducerea lasă de dorit. De altfel după instalare nu veți găsi acest nume, ci Master pe iconiță. E drept apare și numele real scris sub iconiță, dar Master fiind mai mare poți omite scrisul.

Aplicația este în coreeană, dar este tradusă și în engleză. Poate fi instalată gratuit, are reclame incluse, dar și unele opțiuni accesibile cu monedă internă care poate fi cumpărată cu bani reali. Nu am descoperit dacă moneda din joc poate fi și cîștigată prin alte metode.

Se poate juca pe server contra altor jucători, dar și contra unui program.

De asemeni se mai pot urmări și partidele altor jucători.

Sau se pot rejuca partidele salvate.

Există și opțiunea de a marca prieteni pe care îi poți găsi astfel mai ușor cînd dorești să joci cu ei.

Un detaliu important este plasarea pieselor, care e sigură oricît de mic e ecranul pentru că întîi se marchează apoi se plasează definitiv confirmînd cu un buton, deci nu există posibilitate de misclick.

Evident, mai există și alte detalii care pot fi discutate, dar numai de cei care au folosit extensiv acest program. Dacă există cineva care a făcut-o, este binevenit să își împărtășească experiența prin comentariu la acest articol.

Categories: Android Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive