Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Problemele lui Cho U

De data aceasta voi prezenta o aplicație probabil inutilă pentru noi. Zic probabil inutilă pentru că este disponibilă doar pentru iOS, iar din cîte văd, prețurile pentru iPhoane și iPaduri pornesc de pe la 1500 lei, deci probabil mulți preferă chestii cu prețuri mai pămîntene. Oricum, ar mai putea folosit și un emulator iOS pentru PC.

Prețul este modic fiind vorba de doar trei dolari, plus alți trei pentru trei seturi de probleme suplimentare.

În principiu aplicația ar fi ceva util fiind un set de probleme, și problemele sînt întotdeauna folositoare. Particularitatea acestui set fiind grafica specializată pentru copii. . O grafică dedicată copiilor îi poate atrage pe cei foarte mici să fie un pic mai atrași în rezolvarea de probleme.

Cei interesați pot studia oferta pe pagina dedicată.

O altă particularitate este că toate problemele sînt pe format 4×4, deci nu există problema pieselor prea mici pe minusculul ecran al telefonului.

Oricum, piesele fiind reprezentate de pisicuțe negre, și cățeluși albi, grafica poate fi derutantă pentru un adult conservator. Dar pentru copii probabil nu este dificilă  adaptarea la acest mod de prezentare a problemelor.

Din cîte am înțeles din comentariul unui utilizator, problemele sînt destul de dificile, dar probabil respectivul este un începător absolut.

Se poate juca în diverse moduri, mod poveste în care regulile sînt ambalate într-o mică poveste, sau în mod studiu, sau chiar în mod competitiv, mod în care ești punctat în funcție de rapiditate și de dificultatea problemei. Avansul poate fi vizualizat sub formă de grafice, și poți concura cu alte persoane de pe întreg mapamondul.

Aplicația este vîndută sub egida Nihon Kiin, iar Cho U find un jucător profesionist clasat pe locul 86 în Goratings putem fi siguri că aplicația își merită banii.

Categories: Probleme, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive