Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go în Minecraft

Am mai vorbit despre jocul de Go ca element în unele lumi abstracte, imaginate. Unul dintre ele fiind Second Life menționat doar în treacăt aici. Dar găsim detalii pe Senseis. Au existat acolo două centre în care se putea juca Go. Oricum, Second Life se pare că stagnează deși inițial se dezvoltase promițător. Dar cele două centre de Go de acolo nu au rezistat, acum fiind inexistente.

A doua lume virtuală în care există Goul este lumea virtuală a unui MMORPG numit Age of Wushu, despre care am vorbit în două articole. Acolo Goul era ca element al jocului în care ceea ce puteai face practic era să rezolvi probleme de Go. Posibilitatea de a juca cu alte persoane reale nu exista.

Iată că acum dăm de Go într-o altă lume imaginară, una celebră, numită MineCraft.

Pe mine nu m-a prins acest joc dar aud mereu comentarii despre el deci pare realmente faimos.

În filmuleț vedem detalii despre implementare în joc. Din cîte înțeleg este un modul creat de un jucător, nu ceva integrat.

Poate pare ciudat că am pus articolul sub categoria Goul în cărți și filme, dar la precedentul joc am făcut la fel pentru că unele jocuri sînt ca un film în care participi și tu. Minecraft nu e RPG, dar am făcut o excepție.

Costel

One Response to “Go în Minecraft”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmează

 

 

 

               

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Arhive

Categorii