25
Apr

Mic interviu

   Posted by: admin   in Diverse

Pentru ca acest site sa capete consistenta si greutate, e necesar sa fie cit mai complet.

Una din dimensiunile care trebuie completata, este informatia privind identitatea noastra. Un mic CV pentru fiecare dintre noi.

Evident, data nasterii, prima intilnire cu Goul, rezultate memorabile sint date obligatorii.

Pentru completare, puteti raspunde la intrebarile formulate de Codrin in incercarea lui de a crea o istorie locala a goului. Nu reusesc sa fiu mai inspirat asa ca voi copia ce a gindit dom’ reporter Codrin :

O ISTORIE A GO-ULUI GĂLĂŢEAN? (brailean in cazul actual) Ca să o redactăm, ne vom ghida după cîteva întrebări convenţionale, al căror rost este să ne introducă în memoria celor care au participat la acest fenomen iniţiatic, revelator de înţelesuri şi trăiri :

1. Cînd aţi cunoscut Go-ul şi în ce împrejurări?

2. Care erau condiţiile de joc?

3. Motivaţi-vă atracţia pentru Go.

4. Ce jucători aţi întîlnit la clubul de Go?

5. Ce jucători v-au influenţat?

6. Care v-au fost partenerii preferaţi? Cum le-aţi descrie stilul de joc?

7. La ce turnee aţi participat? Ce partide v-au rămas în memorie?

8. O amintire specială legată de Go?

Va rog deci sa raspundeti la aceste intrebari, sa completati cu datele sugerate de mine, sa adaugati si o poza reprezentativa, de preferat c latimea de 500 pixeli, si sa trimiteti minibiografia pe adresa asociatiei, agobraila at gmail punct com.

Va multumesc. De asemeni daca cunoasteti alt jucator de go brailean, care nu are inca biografia completata, va rog sa il trageti de mineca, sa ii dati acest link,  http://www.brailago.ro/?p=426 si sa il indemnati sa o completeze.

De asemeni, utile ar fi albume foto. Una personala, sau pe teme cum ar fi un concurs sau o competitie anume, fotografii prelucrate sa aiba aceeasi dimensiune sugerata de 500 pixeli latime, si obligatoriu fiecare poza cu explicatii. Locatia/ocazia  unde a fost facuta poza, si numele celor prezenti. Numele este important, chiar daca pentru voi persoana e ultracunoscuta.  Nu toti cei ce viziteaza acest site ne cunosc. Si chiar asta este ideea. Sa ne facem cunoscuti.

Acum astept sa imi dati de munca si sa trimiteti biografii, si albume foto.


VN:F [1.1.5_471]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Tags:

This entry was posted on Sâmbătă, Aprilie 25th, 2009 at 6:39 am and is filed under Diverse. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment