Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Interesante seturi de Go

Am prezentat în trecut diversele locuri de unde puteau fi achiziționate piese sau gobanuri, și chiar dacă această nouă ofertă poate nu se lipește cu ceea ce ne trebuie, merită menționată.

Cele două seturi sînt oferite de Magazinul de șah. Chestie amuzantă, deși nu auzisem de acest magazin, după ce acum vreo două zile am primit link către unul din cele două seturi, azi am observat reclama pentru acest magazin afișată într-o oarecare pagină vizitată. (De fapt e doar consecința lui Google care urmărește fiecare mișcare și apoi ne servește reclame din zona noastră de interes.)

Dar să revin la cele două seturi, care sînt variantă mare și mică, pe ideea de set complet și portabil.

Formatul este gen cutie de șah, care are și mîner.

Prima variantă numește Joc Go Lux și e de dimensiuni mici, piesa fiind de 13 mm. Dimensiunea setului este dată ca fiind 36,5X23 cm, dimensiune derutantă, care realizez că este cea a valizei închise, nu a gobanului în sine. Piesele sînt din plastic și nu se precizează cîte sînt. Prețul 285 lei probabil pare mare avînd în vedere că piesele nu sînt de ceramică. Dar lucrătura pare bine realizată, și avînd în vedere că nu este un produs care se vinde la vrac, prețul ridicat este de înțeles.

A doua variantă, de dimensiuni aproape standard de numește Joc Go Profesional – Turneu . Dimensiuni 475 x 345 x 60mm, dimensiunea cîmpului 23×21 mm.
Piesele de joc din plastic, cu diametrul de 21 mm.

Prețul acestui set este de 500 de lei. Mai precis, 499, nu s-au putut abține să nu folosească șmecheria asta. Bine măcar că nu au zis 499,99. Fiind peste 300 lei, expedierea este gratuită.

Prețul probabil se justifică dacă vrei să dai un astfel de joc cadou. Pentru cel ce cumpără ca să joace, evident este mai rentabil un set de la Jim, la un preț onorabil.

Aș vrea doar să mai remarc că acest magazin pare serios, pentru că are o mulțime de articole disponibile, dar din păcate căutarea nu le funcționează. Căutînd după Go Igo, Baduk sau Weiqi, rezultatul va fi zero. Pentru a da de seturi, din meniu trebuie să alegi Jocuri, apoi Joc Go.

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Abonează-te

Dacă vrei să fii anunțat pe mail cînd apare un articol nou, Abonează-te

Articole recente

Comentarii recente

Arhive

Categorii