Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Servere de Go

Jocul online a devenit o opțiune mai la îndemînă, deci e cazul prezentării unei liste de serveree unde se poate juca
  • GoQuest  este un server  simpluț, potrivit pentru începători, bun că are și app pentru dispozitive portabile. Se joacă doar partide de 9×9 și 13×13, rapide la 3 minute, respectiv 5, deci poți pierde ușor la timp. Deși este bun pentru începători, dezavantajul este că jucătorii sînt destul de tari pe acest server, și chiar dacă intri cu 30 kyu, vei da frecvent peste jucători de nivel dan, care chiar dacă în realitate sînt pe la 4 sau 5 kyu tot sînt mult prea tari pentru cineva care abia a învățat regulile. Partidele pornesc automat, deci nu poți alege cu cine joci. Practic serverul este wars.fm  unde se mai poate juca shogi, șah, othello și gomoku. E necesar să faci cont, dar procedura e simplă

 

  •  Flyordie, e cel mai potrivit pentru copii că e și în română și sînt mereu prezenți aproximativ 100 de jucători, unii de nivel scăzut. Se poate face și cont, ușor, sau joci ca oaspete dacă nu te interesează rangul.
  • OGS este un server unde se poate juca și în timp real, dar și prin așa zisa corespondență, sau turn based, adică cu timp de gîndire de ordinul zilelor nu a minutelor. Este un server reușit pentru că se joacă în browser, playerul arată bine și e rapid.
  • KGS este un alt server reușit, făcut și menținut de un american, acum în grija federației americane. Are un client sub Java, recent fiind și opțiune de jucat în browser. pe Shin KGS sau cu o extensie la Chrome. Are și app pentru dispozitive mobile, e contra cost dar nu e scump.
  • DGS turn based server, de asemeni foarte folosit, mai ales de jucătorii care nu au timp de jucat partide complete. E foarte avantajos să poți intra și să folosești cîteva minute pentru a juca, apoi revii iar cînd ai timp. poți juca mi multe partide simultan.
  • IGS , alt server vechi și cu greutate, pe care se joacă și ceva  campionate oficiale.  Cam problematici clienții, și nu există versiune pentru browser.
  • Foxwq îl prezint pt conformitate, că nu ne e util, e în chineză
  • Tygem server corean foarte faimos, are pagina în engleză, e pentru avansați. E necesară instalarea unui client. Are și app pentru dispozitive mobile.
  • WBaduk cunoscut și sub numele de cyberoro, tot corean avansat. Este necesară instalarea unui client. Pentru dispozitive mobile are app pentru iPhone, sau iPad.

 

 Dacă cunoașteți alte servere le puteți prezenta aici într-un comentariu.

Categories: Resurse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive