Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Pro-Go

ProGo a ajuns la o nouă cumpănă. După ce am reuşit să ţin promisiunea de a ajuta la scoaterea a încă 7 numere, la 5 dintre ele ajutor fiind de fapt producerea integrală, cu ajutorul cîtorva colaboratori de nădejde, Kiru, Gabriel Vlad,  Titi, şi a cîtorva ocazionali, Octavian Marcu, Marc le Coultre, Iulian Dragomir, Pierre Boullaidiez şi Irina Suciu, a venit vremea să predau ştafeta.  Orice doritor este binevenit şi va primi parola de la contul de mail al redacţiei unde este şi arhiva cu materialele de pînă acum şi corespondenţa purtată.

Pro-Go, este o revistă care s-a lăsat aşteptată vreo două decenii.

Sugestii şi dorinţe au fost constant, chiar şi ceva iniţiative, dintre care o reţin pe cea a lui Năstăsache, pentru că a şi reuşit cîteva numere. Din nefericire iniţiativa fără susţinere din partea comunităţii nu prea are şanse, aşa că inevitabilul s-a produs.

Iniţiativa lui Kiru, numită  Pro-Go cu ceva susţinere, a avut şanse mai bune de supravieţuire. 14 numere publicate lunar.

Revista poate fi găsită pe situl clubului Govest, (primele 15 numere) dar pentru siguranţă, voi încerca să pun şi copii:

Copie 1

1234567891011121314,

Serie nouă:

15161718192021.

Kiru şi-a încheiat mandatul ca redactor şef predînd ştafeta, dar rămînînd în colectivul de redacţie. Codrin Vasiloancă, şi-a asumat responsabilitatea pentru încă 7 numere. Responsabilitatea fiind declinată după numărul 16,

Costel Pintilie  a făcut upgrade la promisiunea de a îl ajuta, şi a continuat pînă la promisul număr 21.  Numărul 22 aşteaptă editor.

Copie 2 găzduită la google drive.

 

Categories: Media Go, Resurse Tags: ,

Costel

11 Responses to “Pro-Go”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive