Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Avem un nou shodan

Este vorba de brăileanul Dragoș Boldeanu, de la Club Sportiv ”Atari”,antrenat de Codrin Vasiloancă. Cu acest nou succes, Codrin dovedește că știe ce face și apariția lui Elian nu a fost o simplă întîmplare. Fără îndoială, succesul lui Elian și a lui Dragoș se datorează în primul rînd talentului nativ și a voinței de a se antrena în mod susținut, dar acest talent trebuie șlefuit cu un efort la fel de susținut din partea instructorului.

În urmă cu cîteva zile anunțam rezultatul incert al Trofeului Shodan în care trei participanți au ieșit la egalitate. Dragoș Boldeanu, Sorin Toma Boc și Francisc Budai au obținut un scor egal bătîndu-se în cerc, după cum e exprimarea folosită pe situl CSRB. Un cerc cu trei colțuri aș spune eu. Ieri, 3 Noiembrie a avut loc barajul în care Dragoș a venit mai bine pregătit psihologic și și-a adjudecat locul întîi, implicit rangul de shodan cu victorii la ambii adversari.

 În data de 8-9 decembrie, Dragoș va susține și partida tradițională de întîmpinare în rîndul daniștilor, în compania veteranului Mihai Liță 2Dan.
Dragoș se alătură astfel colegilor de club, Elian Ioan Grigoriu, Florentin Beznea si Iulian Lungu, cîștigători ai trofeului în anii precedenti.

Clasament EGD

Categories: Ştiri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive