Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Goul la capătul lumii

Prezența online este vitală pentru orice activitate în ziua de azi, dar din păcate Goul nu stă prea bine la acest capitol. Au existat cîteva situri de succes precum DespreGo la noi, sau GoGameGuru, ori ExploreBaduk în engleză, dar care fiind menținute de un voluntar sau un grup mic de voluntari, au dispărut cînd energia și entuziasmul acestora s-a diminuat.

Pe lîngă acestea au existat și mai există o mulțime de alte bloguri mici personale, uneori chiar bine realizate. În această categorie apre unul nou.

https://lifeinsente.com

Blogul aparține unui jucător de Go din Anchorage Alaska. Acest detaliu mi s-a părut amuzant din moment ce Alaska nu este tocmai un centru cultural sau economic. Ori cel puțin asta era impresia mea. Auzisem de Anchorage din diverse filme, dar fără a aprofunda detalii despre acest loc. Pentru a mă lumina un pic, arunc o privire și văd că orașul nu este chiar mic, fiind comparabil ca dimensiuni cu Galațiul. Poziția geografică îl face un puct strategic în transporturi. La capitolul personalități răsărite din această regiune, la versiunea română autorul a ales aproape o duzină de nume, în majoritate sportivi, ski și hochei, evident. Mai apar un politician, o trupă metal și un… ucigaș în serie.

Revenind la blogul eroului nostru, nu sînt prea multe de spus. Jucătorul nostru, pe nume River, cu o tărie de joc similară cu a mea, cu cîteva pietre sub nivelul shodan. În prezent se pregătește cu Lukas Podpera și este membru al European Yunguseng Dojang.

Blogul este încă la început cu doar patru articole, cu subiect simplu, analiza unor partide. Nici aspectul blogului nu este strălucit, tema aleasă fiind fără grafică, iar meniul conținînd practic doar lista cu articole catalogate după categorii sau data publicării.

Deci blogul nu oferă foarte multe, dar pentru cine e interesat, seria de analize probabil e utilă. De asemeni, e foarte interesant de urmărit cum va evolua un jucător plafonat la nivel SDK după alăturarea unui grup de studiu.

 

Categories: Situri Engleza Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive