Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go Master, Tsumego Go Problems

La capitolul Android mai am deja vreo 20 de prezentări, dar făcute cu destul de mult timp în urmă, deci posibil ca unele să fie dispărute.

Este rîndul unei noi mici colecții de probleme de Go. Publicată în urmă cu aproape un an, este produsă de un pasionat de Go căruia nu i-am aflat numele, dar pe  YT s-a prezentat ca Orestes.

Colecția se numește

Go Master, Tsumego Go Problems

și se prezintă sub forma unei aplicații Android putînd fi găsită în Google play.

Conține 600 de probleme, toate fiind de viață și de moarte, cîte 200 în fiecare dintre cele trei categorii de dificultate. În plus mai există și un scurt tutorial în care se repetă insistent probleme pentru începători prin care pot înțelege noțiunile de captură și de ko.

Exită și o scurtă prezentare sub forma unui clip YT.

Pe lîngă cele șase colecții și tutorial, mai există două colecții goale, una în care poți pune probleme favorite și una în care poți pune probleme dovedite ca fiind eronate.

Aplicația este aerisită, simplă, cu grafică atractivă, dar nu încărcată. Navigarea este facilă, cu ajutorul puținelor butoane facile.

Aplicația este gratuită, fiind susținută de reclame, dar nu mi-a sărit în ochi nici una, și am văzut remarci cum că reclamele nu sînt intrusive.

Un plus este ținerea evidenței problemelor rezolvate, și din cîte am reținut contează și viteza de rezolvare și numărul de încercări eronate.

Mai există și cîteva setări unde putem alege diverse scheme de culori, și bineînțeles statistici despre progres.

În concluzie, este o aplicație excelentă pentru copii.

 

Categories: Android, Probleme, Resurse Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive