Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Doar cîteva poze

Surprinzător, au trecut patru ani de la ultima colecție de poze amuzante publicată aici.

Evident ideea e să fie cu tema specifică activității noastre. Mereu apar glume vizuale noi, și le salvez de fiecare dată cînd le văd. Ideea era să public cîte o serie o dată pe an cînd se adună destule, dar aruncînd o privire pe articolele adunate la categoria Umor, văd că precedenta serie de poze e publicată acum 4 ani. Mai înainte cu doi ani apare alta, și cam atît. Am cam dormit în păpușoi la capitolul ăsta.

Așadar iată o nouă serie.

Cea mai amuzantă este următoarea probabil. Cu ochii arși de atîta holbat în monitor, am văzut poza de mai multe ore pe grupurile de Go și am derulat mai departe agasat că altceva decît pahare cu bere nu au găsit de pus. Mda mulți beau bere cînd joacă, sau mănîncă floricele, dar nu am văzut poze cu floricele de porumb pe listele noastre de Go.

Sincer vorbind mîța cred că e mai amuzantă, dar mîța pe goban e o glumă afumată, așa că a ajuns pe locul doi.

Amuzantă e și următoarea idee, merită un loc pe podium.

O reclamă interesantă și oarecum amuzantă a fost născocită de cei de la Polgote. Personal o găsesc puțin nepotrivită, dar probabil e doar o sensibiltate personală exagerată privind chestiile legate de bisturiu.

Următoarea imagine creata tot ca promovare pentru jocul nostru are de asemeni o tentă foarte amuzantă. Și mi se oare și bine realizată.

 

În fine, acest ceas de joc de pe la începuturi, are o aromă aparte. Nu este o imagine amuzantă, dar este foarte plăcută la vedere.

Următoarea versiune e prea mică, dar parcă are niște culori mai reușite.

Categories: Diverse, Umor Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive