Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cucul moldovean

Îmi aduc aminte de prin copilărie de un cîntec, ceva gen cuculeană lugojanăăă… cuc. Și mă gîndeam io, iaca na, că o fi cucul ăla de la Lugoj, mai năzdrăvan ca ăla de pe la noi.

Și iaca na că dau acum după juma de secol peste cucul ăla năzdrăvan moldovenesc.

https://www.facebook.com/cuc.moldova/ , asta e pagina de FaceBook.

Dar au și un sit dedicat. http://www.cuc.md  

Pînă acum probabil deja ați decis că bat cîmpii. Ce treabă are cucul, fie el și moldovenesc cu Goul? Și ca să lămuresc misterul dezvălui numele clubului prezent la adresele de mai sus. Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale.

Drept e că nu m-am lămurit cam ce se întîmplă în acest club, dar pentru că spune că este de jocuri intelectuale, cu siguranță că se poate face o colaborare.

După o primă privire văd că în principal grupul se axează pe jocuri tip trivia, cultură generală. și că pînă acum, au deja 39 de echipe care activează. Centrul este în Moldova, cea de peste Prut, după cum putem deduce din extensia domeniului, dar echipele pot fi constituite oriunde în lume atît timp cînt membrii vorbesc românește.

Probabil o propunere de colaborare nu va duce nicăieri, dar am convingerea că împreună cu celelalte idei de colaborare, Coventry de exemplu, ceva lucrativ tot trebuie să producă în cele din urmă.

Era să uit. Clubul are și un canal YouTube unde putem vedea cu ce se ocupă membrii acestui club.

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive