Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Promovare la Genius Extreme (WAGC)

Deși a a început cea de a 41 ediție a Campionatului  Mondial de Go pentru Amatori, nu mi-au sărit prea multe știri în ochi despre asta.

Aflasem că Denis va reprezenta România, și știam că începe curînd, dar curînd este ceva vag pentru mine. Am văzut acum cîteva zile că cineva a cerut kifu pentru partidele de la WAGC, am realizat că a început, dar nu am zăbovit asupra informației mai mult de trei sutimi de secundă, și am trecut mai departe.

Astăzi văd un video cu ceva festival de nu știu ce, și printre altele apar și ceva mese cu jucători de Go, plus o tablă de demonstrație de parc, cu piese cît un capac de canalizare.

https://www.facebook.com/100004344251969/videos/1892200984268025/

Chiar îmi plac aceste seturi de Go de parc care sînt un bun mijloc de promovare. Modelul văzut în film, care par a fi material plin, dar cu densitate mică, nu daau impresia a fi ieftine, dar ceva gonflabil ar putea avea un preț acceptabil.

Interesat să aflu unde se face această promovare văd că numele festivalului este Genius Extreme, dau o căutare, nu prea apare nimic, dar în fine văd ceva WAGC 2020. Măi să fie, e de anul trecut? Dar apoi mă lămuresc. E campionatul de anul acesta, dar adresa web a rămas cu denumirea inițială, campionatul de anul trecut fiind amînat pentru anul acesta,

Aruncînd o privire pe lista cu participanți, observ că mulți sînt marcați ca jucînd online. Călătoria peste hotare fiind încă cu probleme, s-a decis să se accepte prezența online pentru cei aflați în imposibilitate de a ajunge la  Vladivostok.

După înfrîngerea din prima rundăm oținută la coreanul Kin Dabeen 7 dan, Denis a avut șansa de a juca cu Fernardo Aguilar 7 dan, (favoritul lui Codrin) în cea de a doua rundă. Denis nu a fost impresionat de experiența vastă a adversarului său, și nici de rangul de 7 dan, și l-a învins.

 

Download SGF

 

În runda a treia Denis s-a întîlnit cu amicul nostru din Ungaria, Csaba Mero, 6 dan. Dar de el nu a mai reușit să treacă.  Runda a patra îi aduce de partea cealaltă a gobanului pe Ernestas ROMEIKA 3 dan din Lituania.

 

Revenind la ideea de promovare, organizatorii au avut ideea de a reboteza campionatul pentru o mai bună priză la public. După cum am văzut, numele găsit este Genius Extreme.     Și nu e vorba doar de nume ci și de un nou concept de promovare din moment ce sînt introduse și alte domenii ale activității intelectuale și a amuzamentului.

 

Categories: Promovare Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive