Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Go into your heart

Iată o nouă comedie romantică în care Goul este și el prezent.

Este vorba de un serial chinezesc în 41 de episoade lansat pe 8 septembrie. Surprinzător, deși au trecut doar șase zile de la primul episod, mîine va fi difuzat episodul 14, ultimul episod fiind programat pentru 25 septembrie. Presupun că se difuzează două și chiar trei episoade zilnic.

Subiectul este banal și plin de clișee, serialul fiind ceva ușurel pentru copii. El, un tînăr jucător de Go talentat, dar introvert, ea o tînără reporteră care tot calcă în străchini. Urmarea e previzibilă.

Dar pentru că este vorba de Go și pentru că este și în format gratuit pe YouTube cu subtitrare engleză, în lipsă de altceva mai bun, ne putem preface că ne place, deși Goul este numai de decor.

Privind afișul am fost tentat să zic că actorul este același care a jucat rolul lui Yu Liang, adversarul lui Hikaru, în adaptarea chineză. Dar verificînd văd că este vorba de actori diferiți, Niu Jun Feng  respectiv, Hao Fu Shen

Serialul este adaptare după romanul „She Wo ‘Qi’ Shei” (舍我“棋”谁) by Gong Zi Shi San

Un detaliu amuzant este că Ke Jie joacă în episodul 6. După acest episod, am observat că el apare fugar și în generic.

O altă figură legendară apare în episodul 11 sau 12. Este vorba de Nie Weiping, care apare totuși doar într-o scurtă secvență de deschidere a unui concurs, spre deosebire de Ke care are un rol mai clar.

 

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive