Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Congresul LatinoAmerican 2021 virtual

Pentru cei interesați de evenimente oficiale, după șansa de astă vară de a participa la congresul nord american, iată acum, tot peste gîrlă dar mai la sud, un nou congres la care se pare că poate participa oricine online.

Zic se pare pentru că nu văd încă informațiile clare pe sit.

Am reușit să aflu doar din întîmplare pentru că Kim Ouweleen deplîngea într-un post faptul că nu a cîștigat concursul pentru logoul competiției. 

Apoi căutînd să văd detaliile am văzut pagina dedicată, dar care era botezată Virtual2020, automat am considerat că era doar numele păstrat de anul trecut, ca și la noi amînat. Dar văzînd că înregistrările sînt încheiate, deși mai sînt două săptămîni, am realizat că de fapt este congresul de anul trecut. Și pentru că rezultatele nu erau la vedere am rămas în ceață. Revenind după o zi ceața s-a destrămat. A apărut pagina dedicată acestui an.

Există formularul de înregistrare dar care nu este complet. Lista cu țările nu este inclusă. de asemeni nu apar foarte multe informații, apare doar lista de turnee, și orarul. Evident încă se mai lucrează la pagină, deci mai este de așteptat.

Nu am idee dacă se vor accepta și jucători din alte zone ca anul trecut, dar cei interesați pot aștepta ca detaliile să apară.

Pînă una alta, eu v-am anunțat. Rămîne să urmăriți apariția noilor informații și eventual să vă înscrieți. La ediția de anul trecut, din România s-a înscris doar Laura Avram.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive