Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Cine conduce lumea

Who rules the world este un nou serial chinezesc.

Serialul se întinde pe parcursul a 40 de episoade de 45 de minute, și are loc într-un spațiu asemănător Chinei Antice, dar cu tente fantastice. Artele marțiale ocupă un loc important în acțiunea filmului, dar este vorba de genul de arte marțiale de tip fantezie, în care luptătorii de top aleargă pe apă, ziduri și acoperișuri, în timp ce parează săbiile cu două degete, și opresc săgețile în aer cu un simplu gest.

Se vede din titlu că este vorba despre lupta pentru putere, cam ca în Games of Thrones, dar cu mai puține elemente fantastice. Nu vom vedea dragoni și alte ființe magice sau vrăji masive. Doar ceva frunze ce zboară letal.

Am aflat de acest serial de la CM Go Club, care menține ca și mine o listă de filme în care apare Goul.

Postarea respectivă conține peste 50 de imagini în care vedem și un goban masiv, surprinzător de mare față de dimensiunile standard. De asemeni o surpriză este că printre mulțimea de modele de pietre chinezești vedem și un set de pietre stil japonez, biconvexe.

Nu am ajuns încă la episoadele care conțin secvențele respective, fiind la episodul 14, dar pînă aici nu a apărut nimic.

Filmul poate fi urmărit pe diversele platforme care oferă filme asiatice. Eu l-am găsit pe DramaCool, care este un pic agresiv cu reclamele pînă pornești filmul, după care te lasă să vizionezi liniștit. Atenție, e posibil ca unele reclame să fie de tip scam.

Serialul este destul de interesant, mai ales pentruy peisajele fascinante și garderobele impecabile. Dar pentru un european, acțiunea este destul de greu de urmărit, pentru că sînt foarte multe personaje, multe tinere, cu fizionimii greu de distins dar mai ales de reținut. Faptul că multe personaje nu sînt apelate cu același nume, chiar nu ajută deloc.

Nu voi copia aici toate imaginile, dar două, e musai să le includ.

Uneori, eu trebuie să mă întind și la o tablă normală, dar la asta cam trebuie să teleportezi piesa.

Oare cum e să manevrezi piesa aia cu două degete?

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive