Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Goul face parte din viața mea

Am dat peste un interviu a lui Shin Jinseo. Interviul este publicat pe blogul unui anonim singaporean, https://everybodycango.wordpress.com,  care precizează că interviul original este în chineză, deci e posibil să fie detalii pierdute în traducere.

Shin Jinseo: “Go is a part of my life”

Întrebările sînt banale, ultima fiind despre bucătăria chineză. Alta este despre dificultatea partidelor. Mda, este o cupă de top,  și o fi el Shin Jinseo cel mai tare jucător al momentului, cu un cap peste cei din pluton, dar acolo la vîrf nu sînt partide ușoare.

O altă întrebare inutilă este…

-Ce rol joacă Goul în viața ta?

Răspunsul e la fel de inutil.

Goul face parte din viața mea, fără Go aș fi inutil.

Amuzant. Cum ar fi să fii cel mai tare la nivel mondial la ceva, dar acel ceva să nu facă parte din viața ta.  E ca și cum ai face o plimbare prin pădure și dai peste cîțiva copii care joacă țurca. N-ai auzit niciodată de așa ceva. Întrebi regulile, joci vreo două ture, după care îți vezi de plimbare. Nu mai ai niciodată legătură cu țurca. Da, poți spune că țurca nu face parte din viața ta, deși strict tehnic este o parte infinitezimală.

Dar tu cînd îți dedici viața unui domeniu, fără de care ai fi inutil, acel domeniu nu numai că e parte din viața ta, ci este însăși viața ta.

În mod clar s-a pierdut ceva în traducere.

Interviul în original pentru cei ce știu să citească tufe…

https://home.yikeweiqi.com/mobile.html#/gonews/detail/63935

Categories: Diverse Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive