Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Clubul de Go Galați

Inițial mă gîndisem la un titlu mai agresiv, ceva de genu… să îi fie țărîna ușoară, dar am renunțat și am ales acest mod mai subtil de a îmi exprima frustrarea provocată de eșecul lansării ultimului concurs,

Veterani Galați 2023

Spre deosebire de anii trecuți cînd am anunțat personal telefonic pe fiecare dintre cei posibil interesați, acum doar am lansat concursul pe OGS, și inițial l-am publicat aici.

Nici o mișcare.

Apoi am trimis un mesaj text pe Watsapp. E drept, doar jumătate din cei vizați folosesc această aplicație. Dar în fine, din nouă persoane anunțate, inclusiv eu, doar una s-a înscris. Partea amuzantă este că e singurul care nu e gălățean.

Recunosc, chiar și eu am avut o strîngere de inimă cînd să mă înscriu gîndindu-mă că trebuie să trag de cei nouă adversari să stabilim momentul partidei, și apoi să mai fac și efortul de a juca nouă partide decente. E drept că motivul final al amînării înscrierii a fost să nu ocup locul cuiva care chiar ar vrea să joace, dar să nu mai aibă loc, din cauză că OGS acceptă doar zece jucători la sistemul Round Robin pe care l-am ales.

Dintre noi toți, doar Sandu cred mai este interesat în a fi activ. Și dacă pînă acum eu am fost trepădușul care a bătut la ușa fiecăruia cînd s-a organizat ceva, acum nu mai am intenția de a fi agasant. Las lucrurile să decurgă de la sine. Și cu speranța că va apărea vreun tînăr care să îmi ia locul, nu mă grăbesc să declar clubul mort. Dar în comă, cu siguranță este.

Categories: In Memoriam Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive