Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Calendar

Printre multele idei de promovare prezentate aici, trei dintre cele favorite mie sînt cărțile poștale,  semnele de carte și calendarele.

Semnele de carte sînt cel mai simplu de realizat dar și cel mai ieftine, (cred), și distribuite prin librării ar fi un eficient mod de promovare.

La polul opus este calendarul, pentru că formatul de calendar la care mă gîndeam era cel de perete, cu o foaie pentru fiecare zi. Astfel, pe lîngă data respectivei zile, putea fi reamintit și un eveniment important întîmplat în acea zi, cum ar fi ziua de naștere a unei personalități, sau prima ediție a concursurilor importante. Apoi puteau fi adăugate un proverb și o mică problemă, eventual un termen de Go mai important. O idee ar fi creșterea în dificultate a problemelor pe măsura trecerii timpului.  Pe spatele foii ar fi locul unei partide celebre jucată eventual în acea zi.

Din păcate, aceste idei au rămas la stadiul de idei.

Dar uite că măcar undeva în lume una dintre aceste idei a devenit realitate.

Este vorba de ceva mult mai simplu decît calendarul la care visam, dar mai complex decît un simplu semn de carte. Un calendar cu foi lunare, asezonat cu 13 imagini.

2024 Calendar

Anunțul despre acest calendar l-am găsit pe FB

 

Categories: Diverse, Promovare Tags: ,

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive