Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

72 de ore de Go în direct

Orice gamer știe de Twitch, unde cei mai înrăți gameri difuzează sesiunile lor de joc.

Este și Goul acolo iar unul dintre cei prezenți este Clossius, cel despre care am mai vorbit într-un articol precedent, Promovarea și patronii,  și a fost menționat în alt articol dedicat canalelor youtube. El este Shawn Ray, care și-a propus să trăiască din predarea Goului. Acum vreun an renunțase la această idee și a intrat în rîndul înregimentaților în corporații. Dar văd că acum a revenit la planul inițial, fiind foarte prezent pe OGS și Twitch. L-am contactat în legătură cu planurile mele de promovare și a spus că pare interesant ce vreau eu. Oricum, el este în cu totul alt sector decît ceea ce am eu în vedere așa că nu cred să ne potrivim în planuri. Dar nu contează, orice contact e binevenit.

În concordanță cu visul său de a mînca Go pe pîine iată că acum s-a lansat într-un proiect mai aparte. Vrea să facă un maraton de Go. Inițial s-a gîndit la un maraton de o săptămînă continuă de transmisie live de Go, dar ulterior a zis să încerce mic cu ”doar” 72 de ore.

Mai multe detalii în postul lui de pe forumul OGS

https://forums.online-go.com/t/streaming-go-for-72-hours/18801?u=ehomba

Personal nu sînt prins de această idee, deși deseori am fost prins în diverse maratoane pe la unele jocuri. Dar după zece ore epuizarea își spune cuvîntul așa că deși aceste sesiuni prelungite își au rostul pe la diverse congrese sau alte ocazii, în mod normal nu sînt ceva recomandabil. Poate cel mult pentru promotori în scop de publicitate. Dar este în zona promovării și merită menționat.

Categories: Promovare Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive