Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

26 iunie, concurs de 13×13 pe OGS

Ideea e simplă.

Dacă vrei să participi, intri pe această pagină, https://online-go.com/tournament/62162  te înscrii, iar pe 25 iunie la ora 21 fix ești prezent pe aceeași pagină pentru a începe concursul. Între noi fie vorba, de fapt nu e nevoie să fii în acea pagină, deși așa scrie acolo. Tot ceea ce trebuie să faci e să accesezi partida și să muți. Partida îți va apărea automat în lista de partide curente, listă pe care o ai afișată pe pagina ta principală. De asemeni partida mai poate fi accesată și din pagina concursului, din lista cu împerecherile, sau dacă ai negrul, (ori negrul deja a mutat cînd ești cu albul) îți apare notificarea că ai o mutare de făcut. Notificarea este un 1 afișat în dreapta sus. De fapt poate fi 2 sau orice alt număr reprezentînd numărul de partide la care ești la mutare și te așteaptă.

În plus mai ești anunțat și prin altă notificare, un alt număr mai mic afișat pe iconița cu imaginea profilului tău, în dreapta sus, care la apăsare derulează o listă de notificări, una fiind despre partida care tocmai a început. Click pe ea și ajungi la partidă. Pare complicat cu atîtea opțiuni, dar după ce le folosești o vreme devin ceva reflex. În funcție de setări, ar trebui să primești și email, sau notificare pe desktop, dar personal cred cxă sînt lovit de un bug la acest capitol pentru că nu îmi apar aceste mesaje.

Acest concurs este programat pentru săptămîna viitoare, iar pentru peste 2 săptămîni este în plan unul de 19X19.

Era să uit. Pentru 26 iunie, sistemul de joc este dublu KO cu timp de gîndire Fischer 15 secunde pe mutare maxim 2 minute. Acest sistem de cronometrare este interesant, te recompensează pentru timpul economisit la fiecare mutare.

Cred că informațiile oferite sînt suficiente, deci … click.

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive