Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Săbii legendare

Pe lîngă alte mici fapte diverse, și acesta merită menționat.

Este vorba de prezența Goului într-unul din numeroasele jocuri video online, mai precis, Swords of Legends. Informația ne este furnizată de Brennan Pimpinella într-o postare pe Go (Baduk, Weiqi) Players on Facebook

Sînt din ce în ce mai convins că jocurile online sînt un lucru nociv datorită noului format, gratuit, dar cu bonusuri plătite. Formatul este logic și natural, pentru că dezvoltatorii trebuie să fie plătiți, dar nociv pentru că pentru a compensa avantajul obținut cu bani, cei ce joacă gratis trebuie să piardă mai mult timp jucînd, adîncind astfel prăpastia timpului pierdut cu joaca.

Așadar, prezint acest joc cu reticență, dar și cu atenționarea de rigoare. Mai bine pierdeți timpul jucînd Go, pentru că practicarea Goului este plină de beneficii pentru creier și minte.

Oricum, Swords of Legends nu este gratuit, deci șanse mai puține de a fi atras în a juca, și motiv pentru care nu pot da detalii din joc, exceptînd ce se vede din clipurile de promovare.

În primul rînd se remarcă asemănarea peisajelor cu alt joc prezentat aiciAge Of Wushu. Și nu e de mirare, din moment ce sînt înspirate din aceeași epocă și locație geografică. Dar grafica pare mai puțin reușită.

Nu știu dacă în joc Goul este doar element decorativ, sau se poate juca efectiv, sau măcar simbolic sub formă de tsumego ca în Age of Wushu, dar asta rămîne de aflat. Pină atunci tot ce pot face e să atașez un clip de promovare în care apare și o secvență cu un goban pe care este o partidă în desfășurare.

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive