Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Ultima sută de metri pentru cei doi la sută.

Luna aprilie s-a incheiat, şi din luna mai doar în primele două se mai pot depune declaraţii de venit pentru redirecţionarea celor două procente.

Şi e de preferat sa nu lăsăm chiar pe ultima săptamînă. Deci în acest weekend pregătiţi formularul, şi săptămîna viitoare îl depuneţi la Administraţia Finanţelor Publice Brăila sau Galaţi după caz. Dacă orarul nu vă permite, există opţiunea de expediere poştală. Este necesară expediere recomandată. Dacă locuiţi în alte localităţi ale judeţului click mai sus pe numele judeţului pentru a afla adresa sediului AFP din localitate.

Dacă locuiţi în alt judeţ, datele poştale le găsiţi tot online.

Formularele, gata completate le găsiţi în pagina deja ştiută.

Nu vă resemnaţi cu gîndul ca 2 sutimi din impozitul infimei lefe e insignifiant. La veniturile cele mai mici tot este pe la 20 de lei pt ca e pe 12 luni, nu doar o lună, şi la zece persoane se adună de cinci seturi de piese, sau de organizarea unui mic concurs de încurajare a începătorilor.

Cine nu are nici pentru poştă timp şi e din Galaţi, sper să aiba timp măcar pentru a imi deschide uşa şi îmnînsa declaraţia pe care o voi expedia eu. Pentru Brăila e nevoie de alt voluntar. Cine se oferă să anunţe în comentariu la acest articol.

Categories: Diverse, Voluntari Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive