Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Găsește sporturi

Așa se numește noul sit dedicat sporturilor românești.

De fapt se numește așa, dar spus pe englezește. FindSports. Probabil ar fi fost de preferat un nume românesc, dar merge și așa. Din cîte văd este un sit aflat la început de drum, este privat, și finanțarea evident va veni din reclame care ocupă un spațiu considerabil.

Se pare că este o inițiativă locală, și nu o ramură locală a unui sit cu greutate de pe alte plaiuri, pentru că o căutare scurtă duce doar la o adresă britanică, care e prezentă doar pe facebook, nu și cu sit de sine stătător.

Situl este structurat pe 4 mari categorii, Evenimente, Cluburi, Facilități și Anunțuri. Evident, ideea este aceea a unui portal, unde începătorul să poată găsi detalii despre cluburile și concursurile locale dedicate sportului de care este interesat. Veteranii sigur deja știu unde să se informeze. Dar cu toate că aparent va fi un talmeș balmes de informații, adăugate de-a valma, pentru că orice club sau activist din sport poate adăuga pe sit orice informații dorește, desigur situl își va găsi utilitatea dacă administratorii vor ști să păstreze ordine în informații, și dacă portalul va deveni cunoscut.

Chiar dacă va prinde sau nu, cred că nu strică să adăugăm și noi date despre cluburile și concursurile din zonă.

Categories: Situri romanesti Tags:

admin

One Response to “Găsește sporturi”

  • Pop spune:

    Va multumim mult pentru articol!
    Va asteptam sa adaugati cluburile si concursurile de Go promovandu-va astfel sportul pe care il practicati si indragiti !
    Cu stima,
    Echipa findsports.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive