Brăilago

Brăila, Go, restul se înţelege

RSS 2.0

Un scurt concurs de 9*9

Pe ideea de organizare a noi concursuri am testat acum două săptămîni cu un 13*13 organizat în pripă, lansat în doar cîteva ore, deci nu a fost timp să se adune prea mulți participanți.

Surprinzător, ne-am adunat șase, plus că a rămas pe din afară pentru că nu a știut că trebuie să se înscrie înainte de începerea concursului.

Repet, pe OGS sînt automatizate. Cele regulate, lansate de sistem, sînt create automat și pot fi găsite în lista de turnee cu jumătate de oră înainte de începere. De asemeni, mai există un cronometru care anunță cîte minute mai sînt pînă la începere. Acesta poate fi văzut în bara de sus dreapta. Concursurile lansate de utilizatori de asemeni pot fi văzute din momentul în care au fost create, și pînă la începere în lista de turnee, dar și în grupul unde au fost create. Ele au o oră exactă de începere, și înscrierea se poate face doar pînă în acel moment. O secundă mai tîrziu, este prea tîrziu.

Prezentul concurs l-am lansat eu, spre deosebire de precedentul, lansat de Iulian. Și în speranța că se vor aduna mai mulți participanți, am ales sistemul mcmahon simultan, și nu dubluknockout. Pentru viteză am ales tabla minimă, de 9.  Sistemul permite jucarea a mai multor partide, pentru că se fac grupe de cinci în care se joacă fiecare cu fiecare, fiind trei runde. Deci pot fi 12 partide. Dar pentru că e bliț, se poate termina într-o oră.

Adresa la care puteți găsi concursul este https://online-go.com/tournament/62023.

Am invitat toți membrii grupului Brăila, dar se poate înscrie oricine intră pe pagină.

Dacă vă înscrieți, nu uitați să fiți prezenți pe OGS la ora respectivă, în pagina concursului, pentru că în caz contrar, nu veți fi inclus în lista de joc.

 

Categories: Anunţuri Tags:

Costel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Arhive